“Trasnitii” si fanii au filmat videoclipul aniversar!

inscrie pe data Monday, May 21st, 2012


Norocosii fani ai celui mai longeviv sitcom din Romania si-au vazut visul cu ochii! Seara de seara, i-au urmarit pe eroii lor preferati, au tinut minte cuvantul cheie si s-au alaturat “Trasnitilor” intr-un videoclip eveniment, ce marcheaza implinirea a 1.000 de episoade de comedie.

Ieri, castigatorii concursului de la Prima TV, impreuna cu gasca “Trasnita”, si-au dat intalnire in Bucuresti, unde au filmat videoclipul aniversar. Zeci de persoane din intreaga tara au stabatut sute de kilometri pentru a-i cunoaste pe Marlanu’, Pupaza, Ema sau Vandamme. Nici ploaia nu a putut opri ofensiva “Trasnita”, castigatorii declarandu-se incantati de aceasta experienta inedita. Videoclipul, realizat pe acordurile piesei “Iti multumesc” (Trasnitii 1.000) – Alex Vasilache by Directia 5, va putea fi urmarit de fanii “Trasniti” de pretutindeni, in premiera pe 31 mai, la implinirea celor o mie de episoade.

 

“Trasniti” isi asteapta fanii sambata, 26 mai, de la ora 16:00, in Centrul Comercial Orhideea, si duminica, 27 mai, la aceeasi ora, in Centrul Comercial Esplanada, la o sesiune extraordinara de autografe si dezbateri pe teme trasnite.